2018. április 11., szerda

LA TOLÉRANCE

»Egészen jó hely lenne ez az ország, a jóistenke (relatíve nagy hatalommal bíró, légnemű, gerinces, emlős gomba, nem ismered) bájos mikroadománya, egy kis ékszerdoboz. Ilyen is kell, úgy látszik - ha muszáj. De tovább megyek: szerintem jobboldal is legyen benne, annyi hülyeség tenyészik ebben a mi világunkban, laposföld-elmélet, feltámadás és örök élet, Hamvas Béla, a folyamatokat gyíkemberek irányítják a Kálmán Olgára terített abrosz alól, szóval elfér.

Én bizonyos értelemben még csak azt sem mondom, hogy Orbán Viktor most azonnal dögöljön meg; ráérünk, dobjunk be előtte valamit. Németh Szilárdról most nem is beszélve (sőt, hallgatva).

Csak az a suttyó, vidéki nép, hallod - az a tagolatlan, hatalmas állatka, az ne lenne! Hát ez belebeszél, követelődzik, hömpölyög, hujjongat a vidéki nép, "itt vagyok a rottembíler utcában" - ilyet szól, büdi ikszeket hagy maga után a szavazáson, és még le se takarja, előfizet a HVG nevű mozicsatornára, elrontja a Kéri Laci arcát, - beleborzongsz, ahogy folyton ott lebeg a pályaudvarokon és csak néz, néz maga elé (rád), elfoglalja szűk utcáinkat, tág tereinket, megerőszakolja liberális lányainkat s szocialista asszonyainkat, ahelyett hogy összetenné a két kezét, és gyönyörű kussban örvendezne, koszos kis migráns, hogy egyáltalán itt lehet Demokráciában...«(Facebook, ingyen elvihető traktorok: ITT.)

3 megjegyzés:

 1. http://mandiner.hu/cikk/20180412_johannes_thezeroth_

  (A kommentek miá.)

  VálaszTörlés
 2. Ez nagyon komoly. Mit szedsz? :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A lábamat LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Törlés

MÉGISCSAK EGY BLOG - 4. RÉSZ

A College of Southern Nevada 69 éves szociológia-professzora, bizonyos Mark J. Bird gondolt egyet, szépen elvonult a mosdóba, majd " e...