2018. április 17., kedd

EGY ZSENIÁLIS BLOGBEJEGYZÉS (VIDEÓVAL!!!4!!)

Lukácsi Katalinra először akkor figyeltem fel, amikor egy Echo TV-s beszélgetés során "gyönyörű tanúságtétel"-nek nevezte - mondjuk ki nyíltan, ne legyünk szégyenlősek - a saját tanúságtételét, amelyet egyébként még a KDNP-ből történt (az igazat megvallva szintén igen jóképű) kilépése után szerzett, majd tárt oda a nagy (profilból kissé tokás) nyilvánosság elé, de ez most nem olyan lényeges.

Bevallom, engem elsőre kicsit meglepett ez a kijelentése; ha jól rémlik, pár percet vissza is tekertem a műsort, hátha kiesett valami, témát váltottunk, és egy ideje már valamely derék ókeresztény szentről, például Karl Marxról vagy - épp ellenkezőleg - Friedrich Engelsről folydogál a szó, de nem ez volt a helyzet, nem az ő tanúságtételüket dicsérte meg a Katalin, hanem tényleg, direkte a sajátját.

Látta, hogy az ő tanúságtétele jó. Belátta, hogy gyönyörű.

Persze az vesse rá az első követ (fontoltam meg később), akit még egyszer sem ragadott magával a mélyáramú, avagy "bepisilős" gyönyörűség a nagy falitükör előtt állva, netán egy kirakat sima üvegébe beletekintve - hogy ti. az a könnyű, mondhatni gazella-szerű alkat, az az egyszerre tébolyítóan szexis és mennyeien szemérmes, valamint de facto végtelen intelligenciát sugárzó arc és alabástrom arcbőr, amelyet van szerencséje maga előtt látni - jóllehet kétségkívül hozzá tartozik, sőt kifejezetten a sajátja -, bizony nagyon, nagyon, nagyon szép.

Másrészt ne feledjük - kemény világban élünk; az embernek percről-percre kell megóvnia mindazt, amit létrehozott. Amennyiben például valaki írt egy gyönyörű tanúságtételt, vagy bármit, zseniális blogbejegyzést, könyvet, akkor kutya kötelessége mihamarabb nevükön is szólítania őket, grab them by the pussy, hiszen eléggé világos, hogy más nem fogja ezt megtenni helyette (van elég dolga a másnak), ha pedig mégis, hát abban nem lesz sok köszönet. Hamar "NB II-es"-nek gúnyolhatják az ember tanúságtételét, meg "kispályás"-nak, "közepeské"-nek szólíthatják, "Az Aquinói Szent Tamásé szebb volt!", - höröghetik sötét kis koboldok kórusban akár rögtön másnap, még mielőtt kinyitna az internet, szóval jobb nem kivárni a mindenféle vadidegen reakciókat.

Szelíd erővel elébük kell azoknak menni.


(Facebook: ITT.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi ez a Blanka-jelenség??

Blanka (óriási amúgy, hogy simán a keresztnevén szólítják máris, ilyesmi utoljára a szintén legendás Michael Jordannel történt, igaz, a...