2018. április 7., szombat

HEIL, HEIL, TI RABJAI A FÖLDNEK!

Nagy és közös játékba, mondhatni vurstliba invitál minket vasárnap reggeltől Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom mozgalmas elnöke. Azt írja nekünk a Facebookon, a Párt oldalán, hogy:

"A Jobbik lehet egy kicsit olyan, mint egy kaparós sorsjegy, de egy kaparós sorsjeggyel azért lehet nyerni."

Nos, voltak már a pártok mindenfélék, elküldték őket a kocsmában és másutt is minden létező irányba satöbbi, de kaparós sorsjegyek, azok speciel soha az életben nem voltak. Ami - szögezzük le azonnal - véleményünk szerint nagy kár és igen komoly baj; még jó, hogy ennek az áldatlan állapotnak ezennel vége.


Tehát a Jobbik véghajrába ért, felnőttkorba lépett elnöke immár egyáltalán nem kívánja megmondani nekünk, mit gondoljunk az ő pártjáról, hogy micsoda pontosan az ő pártja - és jól teszi, hogy így tesz, sőt nagyon jól, hovatovább hála az égnek, amiért a dolgok így alakulnak. Elvégre, gondoljál már bele, ha Elnök Úr mégis átadná nekünk mind a "fontos" információkat, azzal gúzsba kötné a kezünket, a lábunkat, gúzsba kötné a saját kezét és lábát is, a végén még hasra esnénk mindahányan az urnákhoz menet, még tompítani se tudnánk. Ami pedig kinek kell most, a 21. század térdmagasságban lévő derekán, amikor a jobb- és baloldal végleg meg lett haladva, a kozmoszt pediglen üdvösen vizsla formájúvá alakítottuk. (Na ugye.)

Szóval, hála Allahnak meg a többi nagyágyúnak, mostanra halvány fogalmad sincs, hogy micsoda a Jobbik, miféle csuda dolgot találsz majd a színes körhintáról vasárnap leszállva a feszülten várakozó kaparófelület alatt, no pláne hétfő reggel mit találsz, Spinoza Házat és Rangos Katalint, vagy kedves kiskutyákat besózva, hagyományőrző nyulas-kereszteseket, édes bocicsokit, kerítést vagy nem kerítést, Gyurcsány Ferenc elragadó, mosolygó arcát, szép Korán- vagy szép bibliai idézetet, béruniót vagy véruniót, netán azt a kis bajuszos pasast a második világháborúból (nagy kópé volt az öreg, adta rendesen, hogy dögölne meg újra, éljen!), szóval nem tudod, de fogjad már fel végre, hogy pont ez benne a jó, pont ez benne az izgalmas, és tök direkt van így.

Addig is Heller Ágnes meg Alföldi Róbert persze ne nagyon kolbászoljék láthatósági vattacukorral a Duna-parton, igencsak csúszós hely az, a Duna-part, én mondom, komoly vihar közeleg arrafelé, hát vagy ellenkezőleg, nem közeleg sehol semmi, pláne a Duna-parton nem; na, akkor viszont nyugodtan kolbászoljék, ha úgy tetszik, majd mi megvédjük őket. Vagy a tököm se tudja... egyébként pedig mit idegeskedsz, pattogsz itt rögtön, berzenkedő kis struccmadaram, yo, amikor még le se kapartál azzal a gyönyörű kezeddel, meg miféle mesüge kifejezés az különben is, hogy "kolbászoljék", mi vagy te, valami zsidó?!

Csak azért kérdezem, mert akkor minden rendben. ;)

Remélem, meggyőztelek, te kedves ember, és a vasárnapi zenés-táncos mulatságon, miután jót lahiztál a kis társaiddal, bátran lekaparsz engem, bárki is legyél, vagy annak épp az ellenkezője. Tudd, én Téged választalak, mert szeretlek ismeretlenül; bárhogy is alakul, ha nyerünk, hát nagyon, nagyon jó lesz Neked. Vagy ha mégsem, akkor ígérem: nem fog különösebben fájni, és viszonylag hamar túl is leszel rajta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi ez a Blanka-jelenség??

Blanka (óriási amúgy, hogy simán a keresztnevén szólítják máris, ilyesmi utoljára a szintén legendás Michael Jordannel történt, igaz, a...