2018. május 3., csütörtök

2.

5.

[Viszonylag nagy csalódás számomra Bödőcs Tibor KÖNYVE (ejtsd: bordeaux).

Mondom ezt úgy, hogy véges-végig röhögtem, csakhogy igenám! - Bödőcsön röhögtem, egyedül az ő NAGY dumáján (a dumájával rekeszteni lehet!), de egészen pontosan úgy, ahogy sacc/K.B. bármikor (már ha éppen, s nem akkor, egyáltalán nem, amikor nem, mert akkor, ugye, nem), és a legkevésbé se magukon a paródiákon... (...) Amik, szóval a sok kis bödőcsök, üsse valljam be, szerintem, igen nagy többségükben, ha úgy tényleg meggondolom tulajdonképpen, de ez csak az én szerény véleményem, szóval jaj:

9.

nem stimmelnek igazán - nem jók igazán.

Hogy Karinthy jobb, hát azt le se írom (ja, bocs, de), de viszont(!) még a Király Levente is jobbabb (Így irtok én), hovatovább az embert már-már így-úgy szinte hatalmába keríti kvázi ama hónaljtáji érzés (a kutya a hónaljtáji érzésben van elásva), HOGY. - De az (na jó, ez) már nagyképűség (nagyhónaljúság?) lenne (ah, volna), amitől viszont Óvjon! (Igen, Ő, igen - engemet.)

A nagyapám Dobermannál (sicc!) esett el. Aztán ötvenhatban. Felkelt. Ma nem mentem iskolába.

Nagyon sajnálom.

1.

...Vagy hát "tudja a lásd borító* szom".


(*Kortársgrafikai három fa az ÉS gyűjteményes kötetek - Első oldalak - címlapjain, ha gondolod, nézd meg, illusztrálandó (haladóknak -ondó, madaraknak fogsor, elnézést, visszaszívom, a föld dübörög) az idézett idézettet írta E.P. képviselő verse.
Ha muszáj.)]

(Facebook: ITT.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi ez a Blanka-jelenség??

Blanka (óriási amúgy, hogy simán a keresztnevén szólítják máris, ilyesmi utoljára a szintén legendás Michael Jordannel történt, igaz, a...