2018. július 23., hétfő

LOVÉ LOVÉ LOVÉ ÉS MÉG TÖBB LOVÉ!!!

"Tisztelt Blogger Úr (vagy megtévesztő felhasználónevű Bloggerasszony)!

Jó ez a blog meg minden – leginkább a „hiánypótló” és a „szórakoztatóbb és kifejezőbb, mint Heller Ágnes 2013-as szárszói outfitje” jelzőkkel tudnám illetni, ha szokásom lenne kéretlenül ostoba jelzőkkel illetni blogokat –, de jelezni szeretném, hogy itten, olvasói oldalon lenne kereslet továbbiakra is. Esszékötetet, novellafüzért, standup-estet!!!4!!!


Köszönettel
egy XX. századból ittragadt heteronormatív náci, aki (mivel nochdazu klerikális is) hálát ad Istennek Kerényi Katáért a forgóajtónál mansplainingelő bajszos mondat megihletése miatt, just made my day.
"

***

"T. Levélíró! Kedves XX. századi náci Úr (avagy Hölgy)! 

Mélyen tisztelt Ön.

Köszönöm levelét, melyet befogadván nem tudtam nem észrevenni, hogy végre van egy olvasóm. Ne tudja meg, kedves Ön, mennyire izgultam, hogy ilyenem nekem soha nem lesz. De Ön: egyértelműen az. Mégpedig jó olvasó - ezt szintén nem tudtam nem észrevenni!!!

Ami a javaslatait illeti: egyrészt ezeket is köszönöm, a novellafüzér ötlete különösen is megragadott. Másrészt viszont - a standup-est szervezése máris folyamatban van, csak sajnos rászorult a fejemre a gázálarc. Most mondja meg. Rászorult.

Egy ASMR-videót viszont rögtön be tudok ígérni Önnek (egy korábbi Magyar Narancsot fogok - ha minden igaz - átlapozni benne. ÓRIÁSI lesz, sőt a Johannes-menedzsment szerint szinte teljesen biztos, hogy térdre kényszerítem vele az univerzumot. Én mondjuk szerényebb típus vagyok, de hát, ki tudja. Minden lehetséges, az univerzum pedig tényleg túl van értékelve kissé.)

Változatos érzékenységektől fűtött, emberi minimumokban mérhetetlenül gazdag - szép estét kívánok."


(Facebook, Szeretet: ITT.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

HORRIBILIS ELBESZÉLÉSEK IMBECILIS FELNŐTTEKNEK - OKKULT LELKIGYAKORLATOS TANULSÁGGAL. - I. RÉSZ

- Laár Andrásnak Ismertem egy embert, szakálla volt kendert, szóval amikor verték , ez az ember csak ült, üldögélt a kis vérében, mosoly...