2018. július 20., péntek

NE SZÜLJ, MAGYAR NŐ!"Akinek olyan barátai vannak, mint a feministák, annak nincs szüksége ellenségre."

- Szun-Ce

Kerényi Kata  szerint a 2019-es költségvetés családtámogatási része valójában nem is annyira a családokat támogatja, mint inkább "a kezdéshez" szükséges feltételeket teremti meg. Mint írja, a kormány "az apró állampolgárokat előállító gyártási folyamatot" fontosnak tartja ugyan, azonban "a létrejövő kis lények hosszú távú életben tartása" már "nem tűnik lényeges szempontnak" számára - magyarán egy "tenyésztési programot" valósít meg. Gondolom, nem függetlenül a magyar nőktől.

Vagyis a magyar nők olyan sötétek, mint az éjszaka. Mint az ágyú. Tök hülyék, a Kata szerint.

Mert az valahogy úgy van, hogy Magyar Nő gyanútlanul megy az utcán, szembejön vele sexy as hell Költségvetési Tétel, meglátják egymást, és akkor Magyar Nő többé nem mérlegel és nem gondolkodik, hanem: szül. Szülik.
Érted, ott, rögtön, a nyílt terepen, mint az állatok.

Magyar Nő hiszi és vallja, hogy a gyerek, az bizony a Vlagyimir Vlagyimirovics Putyinnak az átható nézésétől növekszik, sőt születése után rögtön Föld körüli pályára áll, és onnantól huszár formájú szíriuszi izék etetik izével. Magyar Nőnek halvány fogalma sincs róla, hogy "a gyerek nem csak pár éves project", efféle tökre bonyolult dolgokról Ő még sose hallott. Ezeket mind a Katának kell elmagyaráznia neki.

Kerényi Kata nagyon fél ettől a "tenyésztési programtól", így hát késleltetné, akadályozná, próbálna Magyar Nő lelkére beszélni.
Kata szereti hülye Magyar Nőt.

Ne szülj még, Magyar Nő! Hát ide, a Paks II. tövébe, tényleg, komolyan? Véres pengésdrótok közé, megőrültél, az Orbánnak? Most, mikor még trigger warning nélkül, szabadon mansplainingelhet a forgóajtónál a patriarcha Kövér Laci cisnormativity-t csepegő bajsza, nincs egy árva passivhaus és gluténmentes mászóka és óvodai gendervécé, falat safe space, ahova behúzódhatnál a görög-zsidó-homár white supremacist elől tátott pofával Lady Doritost ropogtatni (women CAN be gross!), sehol egy derék leszbikus néger püspök, aki összeadná a genderfluid BLW-s SJW activistet meg a nagyitól örökölt nagy, barna komódot - és Jenő nem adta vissza a Shelley-kötetet; szóval pont most, amikor még tényleg, szó szerint minden szar?

Ne szülj, Magyar Nő. Majd később, úgy hetven évesen, jó?


(Keress a Facebookon, hátha: ITT.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi ez a Blanka-jelenség??

Blanka (óriási amúgy, hogy simán a keresztnevén szólítják máris, ilyesmi utoljára a szintén legendás Michael Jordannel történt, igaz, a...