2018. augusztus 1., szerda

KINGA TE, HALLOD-E? JER IDE.

Papp Réka Kinga széttépte a Figyelő magazin legújabb számát, respektíve Nyerges Attila Arcát, úgyhogy a zenész most szörnyű állapotban van, az anyja se ismerne rá. Nincs ember, ki innen összerakja - vége van neki.Réka a nyomokból ítélve egyébként puszta kézzel hajtotta végre a jeles mutatványt, ami azért nem semmi, tekintve hogy a Figyelő igen vastag kiadvány (úgy nyolcvan oldal lehet), szóval erő kell hozzá, de hát mi másra lenne jó az a sok-sok traktorostábor, nehéz órákban hörögve elvégzett fekvőtámasz, kemény dulakodás a Pótkulcsnál az újbudai habermasos kis kukacokkal, akik pár korsó rozéfröccs után mintha tényleg, tök komolyan kétségbe vonnák, hogy az ember ún. "női nemi szervek"-kel is lehet meleg jelzőlámpa Párizsban, tubusos repülőgép-anyahajó, vagy vízhatlan túrós tészta.

(Mostan etilbenzin-keverő hölgyekről álmodom. Jó, elmúlt.)

No, szóval azt szeretném neked mondani, Kinga, hogy a Figyelő magazin legújabb számát, respektíve Nyerges Attila Arcát négyrét tépni, ha igazán és mélyen meggondoljuk: nem is olyan nagy és fontos dolog. Bizony - felesleges; ha pedig mégis megesett a baj, kész, széttéptük, lefotózni már végképp nem kéne. Kitenni Instára. Ez ugyanis nem "statement" - mint írod -, hanem izé... FOSMENT, Réka, már ha fogalmazhatok így, mintegy a humornak (és a kreatív jellegű szójátéknak) az eszközéhez a nyúlvánd.

Állj meg, ne menj tovább a megkezdett úton!

Ígérd meg, hogy nem büfizel a pénteki Magyar Idők lapjai közé, nem pipiled le az MTVA székházát! Nem éri meg, jó?

Te ennél csilliószor vageszebb kis csajszi vagy.(Facebook: ITT.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mi ez a Blanka-jelenség??

Blanka (óriási amúgy, hogy simán a keresztnevén szólítják máris, ilyesmi utoljára a szintén legendás Michael Jordannel történt, igaz, a...